Indendørsarbejde

Indendørs arbejde med Form og Byg

Er du på udkig efter en kompetent og professionel håndværker til indendørs arbejde i hjemmet eller i virksomheden? Hos Form og Byg har vi mere end 20 års erfaring i håndværksbranchen. Vi lægger vægt på, at det udførte arbejde lever op til strenge kvalitetskrav, og vi er særdeles erfarne når det gælder opgaveløsning inden for husets fire vægge. Når vi arbejder i private hjem er vi desuden meget opmærksomme på at vise hensyn til beboerne ved at være fleksible med hensyn til arbejdstider samt at begrænse støj og larm så vidt som overhovedet muligt.

Terrazzo

Har ud overvejet mulighederne i et terrazzo gulv eller bordplade? Terrazzo udgør et smukt og usædvanligt slidstærkt byggemateriale der i høj grad anvendes som gulv i rum med kraftig slid, f.eks. i badeværelset eller bryggerset. Materialet findes i en bred vifte af forskellige farver og udformninger. Et nedslidt terrazzogulv kan med fordel restaureres og blive så godt som nyt – men det er specialistarbejde og kræver at man er fortrolig med materialet.

Hør nærmere

Hos Form og Byg er vi eksperter i terrazzo og vi kan derfor både tilbyde dybdegående rådgivning om materialet, samt naturligvis en professionel håndtering af opgaven. Tag endelig kontakt på tlf. 40 51 41 67 og hør nærmere om mulighederne i et samarbejde. Fra vores værksted ved Gilleleje dækker vi et større område på Nordsjælland samt i hovedstadsområdet.

Se et udpluk af vores arbejde under vores referencer

Vores kerneværdier:

Kvalitet

God service

Høj kompetence

Stræber efter et godt resultat

Overholder aftaler

Kontakt os

Kontakt os -
klik her

Top