Nybygning

Byggeprojekter med Form og Byg

Går du med byggedrømme? Hos Form og Byg har vi mere end 20 års erfaring i håndværket og vores spidskompetence er byggeprojekter. Vi udfører både nybyg, udbygning og ombygning, og vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed i forbindelse med både planlægning og udførelse af projektet. Når vi fungerer som hovedentreprenør på et byggeprojekt har en række stærke samarbejdspartnere som vi kan inddrage, og vi lægger vi vægt på at holde dig opdateret løbende igennem hele forløbet.

Det gode murerhåndværk

I de tyve år Form og Byg har eksistereret er der én ting der aldrig har forandret sig; vi vil være fast leverandør af det gode murerhåndværk. Dette er en målsætning vi tager alvorligt, og vi har derfor strenge kvalitetskrav til arbejdet og anvender udelukkende medarbejdere med et indgående kendskab til håndværket. Så hvad enten du skal have foretaget ud-, om-, eller nybygning, kan du være tryg ved, at vi er en sikker sparringspartner når projektet skal planlægges og naturligvis også når det skal føres ud i livet.

Tag kontakt og hør nærmere

Vi står altid klar til at besvare spørgsmål om stort som småt, og tager gerne en uforpligtende snak om mulighederne for at realisere dine byggedrømme. Tag endelig kontakt på tlf. 40 51 41 67 og hør nærmere. Fra vores bade i Gilleleje arbejder i hele Nordsjælland og hovedstadsområdet.

Vores kerneværdier:

Kvalitet

God service

Høj kompetence

Stræber efter et godt resultat

Overholder aftaler

Kontakt os

Kontakt os -
klik her

Top