Renovering

Renovering af huse og facader i Gilleleje, Nordsjælland

Skal du have foretaget en erhvervsrenovation eller trænger facaden derhjemme til en kærlig hånd? Hos Form og Byg foretager vi renovationsopgaver af enhver karakter. Vi elsker vores arbejde og har mere end 20 års erfaring inden for branchen. Derfor kan vi både være behjælpelige med kompetent rådgivning forud for projektet, samt naturligvis med at føre arbejdet ud i livet på professionel og kvalitetsbevidst vis.

Arbejde med øje for detaljen

Når man udfører renoveringsopgaver er det afgørende at være grundige og omhyggelige – ellers kan man hurtigt få behov for en renovering igen. Hos Form og Byg udviser vi den rettidige omhu der skal til for at levere et langtidsholdbart resultat, og vi forlader ikke stedet før vi har leveret et stykke arbejde vi kan stå inde for. Vi beskæftiger udelukkende medarbejdere med et indgående kendskab til arbejdet, og hvis dele af projektet ligger uden for vores arbejdsområde, har vi en række stærke samarbejdspartnere som vi kan inddrage. Alt i alt er Form og Byg din garanti for, at renoveringen bliver gennemarbejdet og langtidsholdbar.

Tag kontakt

Vi står altid klar til at besvare spørgsmål om stort som småt, og afgiver glædeligt et uforpligtende tilbud. Der er også mulighed for at arrangere et indledende møde hvor vi kan besigtige forholdende og tage kontakt til eventuelle samarbejdspartnere, inden vi præsenterer et samlet tilbud. Tag endelig kontakt på tlf. 40 51 41 67 og hør nærmere. Vi arbejder i et større område på Nordsjælland samt i hovedstadsområdet.

Vores kerneværdier:

Kvalitet

God service

Høj kompetence

Stræber efter et godt resultat

Overholder aftaler

Kontakt os

Kontakt os -
klik her

Top